15 maart 2010

't was gezellig!

Gisteren dus helemaal naar Gent voor de blogmeeting! En eigenlijk was ik best zenuwachtig vantevoren, want zo'n grote groep onbekende mensen, da's eigenlijk niks voor mij, doodeng.. Gelukkig kon ik met de trein meereizen met drie dames die ook uit dezelfde richting moesten komen, dus helemaal alleen was ik niet :-) .
Eenmaal in 't zaaltje was iedereen eerst toch wel een beetje onwennig, maar al snel veranderde het zaaltje in een kippenhok vol vrolijk gebabbel! Het was super gezellig! En ik vond het zo leuk (en verrassend!) om eens alle gezichten te zien achter de blogs, allemaal 'toffe madammen' ;-). Ik was dus blij dat ik toch gegaan ben!

En waar creatieve dames bij elkaar komen, wordt en ook geknutseld natuurlijk. Dus iedereen ging naar huis met een goodiebag, een mooi Eloleo-tasje gevuld met de mooiste spulletjes! En dit was de mijne:
Gevuld met een heleboel bloemetjes, mooie oorbellen, laars-sleutelhanger, zelfgemaakte zeepjes, een mooi zakje met zelfgemaakte magneetjes, een gebreid zakje met chocolademelk-benodigdheden en een overheerlijk cakeje!
Bedankt aan alle maaksters!

En wat maakte ik? Vijf (zonne)bril hoesjes (of make-up zakjes, pennenzakjes, tandenborstelzakjes, multofunctioneel dus eigenlijk..)
Ik weet eigenlijk niet wie er eentje heeft gekregen, maar ik hoop dat jullie er blij mee zijn ;-) !
De handleiding volgt nog binnenkort!

En toen was het alweer voorbij en ik heb niet eens met iedereen gepraat, wat ik eigenlijk wel jammer vind... Dus, op naar de volgende meeting! Bedankt voor alles allemaal!

18 opmerkingen:

 1. En of ik er blij mee ben! Rechtsbovenaan is sinds gisteravond gevuld met mijn zonnebril, en mijn man leeft nu in de blijde verwachting dat ik iets zorgzamer met die bril zal omspringen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh die mooie hoesjes heb ik ook niet eens gezien! ik vond het ook superleuk om jou eens int echt te zien, zo gezellig he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tasjes heb je gemaakt. Heel fijn om je 'echt' te ontmoeten. Inderdaad: op naar de volgende meeting, want de tijd was te kort om met iedereen uitgebreid te praten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, zo mooi die tasjes! Ik wacht vol spanning op die handleiding daarvan, want ik heb heel erg zitten prutsen met die zakjes van mij ;-) Ik vond het ook leuk om je in het echt te ontmoeten! Tot de volgende keer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het ook heel leuk je in het echt te zien! Het was echt een gezellige middag.
  En wat een mooie tasjes maakte je!

  Tot de volgende meeting!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb 1 zakje van jou gezien. Ik weet waar er twee van mijn vijf zakjes zijn terechtgekomen, maar de andere drie?
  't was heel gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke hoesjes. Ik loop altijd te klooien met de draadjes, hoe kan ik dat het beste doen. Heb je tips of een tutorial?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me heel gezellig. Ik zou ook zenuwachtig zijn. Bibbers!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Riet: leuk dat 'ie al in gebruik is!

  @Laura: aan de tutorial wordt gewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om je ontmoet te hebben! En hele mooie tasjes hoor! Hopelijk tot een volgende keer!! Het was een heel gezellige namiddag! en ik wacht rustig af op de post van je transferpapier ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond 't ook gezellig met jou erbij,en plezant om niet alleen te moeten gaan!;)
  Kei mooie zakjes die je gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoe meer ik overal lees, hoe meer spijt ik krijg dat ik niet vroeger in blogland beland was. hopelijk kan ik de volgende keer nog aansluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het groen-blauwe tasje rechts onderaan. En het werd vandaag meteen in gebruik genomen als nieuwe woonst voor Mr. I-Pod!
  Merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke tasjes, daar zou iedereen blij mee zijN!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik heb ook zo'n hoesje en dan nog wel rood met witte stipjes :-) vond het heel fijn je eens ontmoet te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo'n mooie tasjes, ik wil er ook zo eentje maken voor mijn zonnebril!

  En jammer dat ik eigenlijk niet echt met jou gebabbeld heb! Maar ja, dat gaat zo op zo'n dag met al dat gekwetter en teveel eten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. als die tutorial er is MOET ik ook een brillenhoes maken.....
  Jammer dat er geenin mijn godiebag zat!
  leuk je te ontmoeten!
  x

  BeantwoordenVerwijderen