10 april 2010

Naai-stress..

Ik zei het al eerder, veel jarigen in april en mei.. En vanavond vieren twee van mijn vriendinnen allebei hun verjaardag. Dus wilde ik natuurlijk iets voor ze maken! Maarja, wanneer dan..? Het lijkt wel of ik steeds minder tijd overhou (hoe doen jullie dat toch?)..
Patronen tekenen en stofjes knippen lukte nog net, gewoon overdag tussen de bedrijven door. Maar de boel in elkaar naaien, tja.. 's Avonds dan maar! De naaimachine verhuisde weer naar beneden, gezellig op tafel.
Tot grote ergernis van manlief, want die werd gestoord in zijn avondslaapje op de bank kon de TV niet meer horen door het geratel. En gisteravond was het af, gelukkig op tijd! Voor allebei de dames hetzelfde kado, maar toch net een beetje anders. Want het zijn dan wel mijn vriendinnen, maar niet die van elkaar, en ik vond de stoffencombi wel geslaagd :-)
Alleen de knoopjes moeten er zo nog op. Ik maakte ze zelf van restjes stof, voor elk een andere:
Het resultaat volgt nog, want stel je voor dat ze meekijken!

17 opmerkingen:

 1. Ik ken het van dat tijd tekort.... Bij mij staat de naaimachine altijd beneden en inderdaad zo tussendoor wordt er wel eens snel iets genaaid!
  Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van de kadootjes! Fijn weekend.
  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel erg benieuwd, en gelijk heb je, als ze het al zien is de fun er vanaf! Dus nog even geheim houden die handel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie stofjes......aaahhhhhhhhhhhhhh,
  ben zo nieuwgierig wat gemaakt heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ben wel nieuwsgierig wat je gemaakt heb. Hier ook door tijdgebrek de machines op tafel in de kamer. Zodat ik 's avonds lekker kan naaien als de kindjes liggen te slapen.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ha ha, hier verhuist de naaimachine ook geregeld naar onder! Ben ook nieuwsgierig naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja erg herkenbaar, ik heb de naaimachine nog net niet in de kamer staan, maar onze eettafel wordt momenteel (ook door tijdgebrek) tussen de bedrijven door als stoffen-knip-tafel gebruikt...hihi.
  Mijn nieuwsgierigheid is nu trouwens ook gewekt hoor!
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja... die tijd hé? :o( Maar jij maakt wel wat moois (als je weer even een gaatje hebt). Wat moeten de dames er blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoeraaaaaaa, joepieieieie, jihaaaaaa, yesyesyes! ik ben niet de enige! hahahaha, sorry...... kuch..... joh, wat herkenbaar, ik zou dit geschreven kunnen hebben! ennuuuuuuuh, tasjes?! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Errug benieuwd naar het eindresultaat!

  Ennuh, die mannen moeten niet klagen, we kunnen ze ook lastig vallen met verhalen over die ene vriendin van, weet je wel die we laatst op de BBQ van die vriendin tegen kwamen? (Zie je het gezicht van je man al voor je?)
  Precies, weg schuldgevoelens, lekker blijven freubelen hoor ;-)

  Voor de rest, kan ik je alleen maar als raad geven, indelen, inplannen, gebruik maken van de momenten en doen!

  Groetjes! van een druk bezette mama met ontzettend veel ideeen en een tekort aan uren in een dag.
  Wie heeft er in Godsnaam bedacht dat er maar 24 uur in een dag zitten! Man!
  Ik heb er 36 nodig!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Curieus curieuzeneus.
  Trouwens, heb jij zo'n Pfaff Select?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bent niet de enige die geen tijd heeft hoor. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Vooral de stofknoopjes maken me razend nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen