13 juli 2010

Een ton vol papier

Tja, wat doe je als het te warm is om te naaien? Dan moet je een ander klusje zoeken. Gelukkig zijn er nog zat dingen die ik wil doen, zoals het opknappen van mijn knutselhoek op zolder (ja, dat duurt nu al twee jaar, erg ben ik hè..). Huh, maar het was toch warm op zolder? Ja da's waar, maar sommige klusjes kun je ook beneden doen. Zoals knippen en plakken.

Deze legoton was van Thijmen, uit de tijd dat hij de ton nog leuker vond dan de lego (erover heen rollen, op zijn hoofd zetten en erin klimmen..). Dus we kochten een stevige kist voor de lego en de ton nam ik in beslag voor mijn rollen cadeaupapier en behang. Met de deksel als bodem, want die was gesneuveld..
Dat was anderhalf jaar geleden en sindsdien wilde ik hem al pimpen. Wat ik vandaag dus eindelijk deed en het was eigenlijk in een uurtje klaar. Ik weet ook niet waarom ik alles altijd uitstel hoor ;-) .

Maar dit is dus het resultaat:
Nog steeds met de deksel als bodem, maar nu beplakt met allemaal stukjes papier en met een lintje langs de bovenkant (in dezelfde kleur als de bodem).
Papier is al bijna net zo leuk als stofjes (en net zo verslavend om te kopen..)!

21 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk gedaan! En ook zo herkenbaar, ik kan niet voorbij de cadeaupapier bak lopen zonder er een blik in te werpen :-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, zo leuk! En veel toffer om naar te kijken, je wordt er instant vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is mooi geworden. Wat een leuk idee! Ik hou het in gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Potverdikkie.... had je hier niet een páár dagen eerder mee kunnen komen? Heb juist onze box weg gedaan... :o(

  Dit is een top idee hoor! En ook nog eens heel schoon uitgevoerd ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw superleuk! ik moet mijn ton ook nog leuk maken dus gelijk een inspiratiebron =)

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Dat is handig, en supertof! Hmm... Moet mijn ventjes dan toch maar ff verwennen met een ton duplo denk ik, en mezelf met dan eindelijk een plek om heerlijk al die rollen papier in op te kunnen bergen :)

  Heb trouwens voor de 2e keer je zonnebrilhoesje gemaakt, hij is zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee, en een leuke combinatie al die verschillende printjes.
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die is gaaf geworden!! Ik heb zelf ook een zwak voor kadopapier (net als voor stof) Ik koop veel meer dan dat ik er uiteindelijk mee doe... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee zeg!!! Ik vind kadopapier ook geweldig, of die kleine behangpapiertjes bij de gamma enzo ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk met al die verschillende papiertjes! Ziet er super vrolijk en fris uit! Die ga ik onthouden. Thanks!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi zeg! Wat heb je toch leuke ideetjes altijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet het, ik weet het. En laat ik het maar bij stofjes houden, anders komt het nóoit meer goed! ;) De legoton is überhip geworden, super!
  Het is best wel een kunst om papier bij elkaar te zoeken en dan zo'n match te krijgen, dus petje af!

  BeantwoordenVerwijderen