5 augustus 2010

'Ronde' Granny's

Ook hier wordt weer volop gehaakt. Zo af en toe 's avonds op de bank. Ik heb een kleine start gemaakt met een kussenhoes van vierkantjes:
Voor de afwisseling wilde ik eens wat anders dan gewone granny's. En toen vond ik HIER een beschrijving voor granny's met een ronde binnenkant, leuk!
En de kleurtjes? Al mijn favoriete kleuren groen en blauw, met een beetje roze en rood :-) !

8 opmerkingen:

 1. Ze zien er leuk uit! Wat ga je ervan maken? Ben zelf maar weer eens begonnen met bloemetjes. Ik vond recht-toe-recht-aan-pannenlapjes al moeilijk genoeg. Maar, ik heb mijn katoen bij de Wibra vandaan en dat haakt niet prettig; de draadjes laten los! Waar haal jij je katoen vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er leuk uit en ik krijg er ook zin in !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Lise: Ik heb mijn katoen bij de plaatselijke hobbywinkel gehaald (in Breda). En het wordt ooit een kussentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nu nog steeds aan het oefenen met bloemetjes en lapjes... Maar zo'n deken, dat wordt men streven!

  Liefs, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ben net begonnen met haken. Ben nu bezig met een sjaaltje voor een knuffel. Wordt nog niet echt wijs uit andere dingen. Al het begin is moeilijk..
  De wigwam is trouwens een succes! Mensen vragen zelfs waar ik hem gekocht heb! Al ziet die van jouw er een stuk mooier uit. Die laat ik dan natuurlijk niet zien :-)
  groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier bezig met een zelfde project en ook met ronde Granny's. Iets anders, zelfde effect :) Bijna 1 kussenhoes af en dan nog 7 tegaan ........

  BeantwoordenVerwijderen