12 oktober 2010

De Yoga-Mat-Tas

Gisteren was mijn zus(je) jarig en ze wilde graag een yogamatje. Maar degene die ze op 't oog had was overal uitverkocht. Dan maar een envelopje.. En omdat dat een beetje saai is, maakte ik vast een tas voor haar om haar toekomstige yogamatje in te stoppen!
Ik vond HIER een patroon en gebruikte deze stof, die ze gelukkig helemaal geweldig vond!
En de binnenkant werd paars geruit: 

10 opmerkingen:

 1. 't Is inderdaad een mooie tas! Ik heb dat patroon ook al een tijdje op mijn computer staan, dus 't is leuk om het eens in een andere uitwerking te zien, voor als ik het eindelijk ook eens maak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de verjaardag van je zusje. Mooie tas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke Yoga tas. Ze zal wel blij geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en ook weer een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk cadeau, nog gefeliciteerd met je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie tas geworden en zeker een leuk stofje, jammer dat ik geen naaimachine hier heb! xxx Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice blog keep it cool thanks for share.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi MiekK,
  Wow deze tas is zo gaaaaaaf. Eigenlij alles wat jij maakt is gaaf en geweldig. Zo ń tas wil mijn beste vriendin dat ik voor haar maakt voor haar yoga praktijk. Kan jij mij de handleiding toesturen of ik een link hiervan?

  BeantwoordenVerwijderen