6 februari 2011

Waterdicht

Herinneren jullie je de uit elkaar gehaalde tas van zeil nog? Lange tijd wist ik niet wat ik ermee wilde doen. Maar toen dacht ik dat het iets 'waterdichts' moest worden. Want het is nou eenmaal zeil.

Dit is het eerste wat ik ermee gemaakt heb: een toilettas met waterdichte onderkant.
Verder is hij gemaakt van een oude spijkerbroek, met een vrolijk stofje aan de binnenkant. 
Ik heb nog een heleboel stukjes liggen, nu nog bedenken wat voor 'waterdichte' projecten ik nog meer kan bedenken!

15 opmerkingen:

 1. It's lovely. The lining is extra pretty. Rachael Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi, je kan een boterhammenzakje ervan maken. de binnenkant in zeil dan blijven de bokes lekker vers.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zou met de waterdichte stof misschien een koeltas kunnen maken? (voor komende zomer ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een goed idee.. ik wil een breitas maken en had wel een leuk stofje liggen maar ik wilde er nog een ander stofje bij maar wat.. en nu door jou stofjes weet ik t.. spijkerstof past er goed bij. leuk zeg. krijg ik meteen zin om er aan te beginnen. maar ja heb nog nooit zo'n tas gemaakt dus t t duurt wle even voor ik hem in elkaar heb. Ga nu op zoek naar oude spijkerstof.. dat hebben we vast nog wel liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Katrientje vanalles & Flunatje: dat zijn ook goede idee├źn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat slim!!! En een oude spijkerbroek bewaren nog slimmer! Ga ik vanaf nu aan ook doen. Heb ze helaas niet allemaal weg gedaan!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een zwem- of gymtas voor de kinderen is misschien nog een leuk waterdicht idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook weer zo leuk! Wat een ontzettend leuke blog heb je en wat maak je leuke dingen! Super dat je af en toe de beschrijving er zo duidelijk bij zet. Erg handig voor beginnende naaisters (zoals ik!) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nog meer toilettassen voor in de webwinkel...ik zou er wel een willen, nl...

  groetjes jorike

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Jorike: leuk :-), en ik was het al van plan om er meer te gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen