30 april 2011

Oranje

Oranje stofjes, ik blijk er maar weinig van in mijn stoffenkast te hebben.. En als het er al is, dan is het meestal een stofje met maar een klein beetje oranje! Het is dan ook mijn minst favoriete kleur en je zult mij vandaag ook niet aantreffen in een oranje outfit ;-)

Mijn meest favoriete stofje-met-oranje is de middelste, het retro-stofje van schoonoma's zolder. Ik heb er nog een heleboel van liggen gelukkig!

Voor degene die vandaag niet de hort op zijn: deze shopper en toilettas, allebei gemaakt van die stof, zijn vandaag verkrijgbaar in de SHOP met 19% korting ter ere van Koninginnedag!

Fijne Koninginnedag allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Mooie tassen en héle leuke stofjes! Oranje is ook mijn minst favoriete kleur. Ik heb rood haar, dan is oranje gewoon niet zo'n gelukkige combi ;-)
  Een hele fijne Q-Day!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne koninginnedag voor jullie!
  Hoeveel ik ook van Nederland hou mijn oranje stofjes zijn net als bij die van jou miniem.
  Rood en wit en blauw die zalige kleuren van jullie vlag daar heb ik pas heerlijke stapeltjes van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd ook niet van oranje ;-) Je tas vind ik wel erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt weer een mooie combi afgeleverd. Leuke shopper en toilettas. Ben al een paar keer komen kijken op je blog en je hebt er leuke dingen opstaan!! Lekker doorgaan, ben binnenkort weer terug voor een kijkje!!

  Groetjes,

  Marlies.

  BeantwoordenVerwijderen