29 mei 2011

Rugzak Inspiratie

Over precies één maand wordt onze Thijmen 4 jaar! Een hele stap, van peuter naar kleuter. En dan mag hij ook naar school (nouja, na de zomervakantie dan). Dat vraagt om een nieuwe rugzak! Een zelfgemaakte natuurlijk! Ik deed alvast wat inspiratie op:
1. Robot Rugzak door Sew_An 2. Piraten  Rugzak door BreezyOaksDezigns 3. Auto Rugzak door Mamasha 4. Bloemen Rugzak door Vermiljoen 5. Vliegtuig Rugzak door Teachermom 6. Dieren Rugzakken door Zaaberry

Morgen ochtend mag hij vast een ochtend gaan oefenen op de kleuterschool. Spannend, voor hem maar vooral ook voor mij :-S
Dan neemt hij nog zijn oude peuter-rugzakje mee, dat ik ooit ook zelf voor hem maakte

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je mij linkt! Ik ben al benieuwd naar Thijmen zijn nieuwe rugzak. Veel plezier met het maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, prachtige rugzak dat je naaide voor Thijmen! Héél schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dit de oude rugzak? Jeetje wat ziet die er nog mooi uit :D. Erg mooi, ik kan niet wachten wat de nieuwe wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor onze jongens maakte ik ook nieuwe tassen voor de grote school, toevallig van het zelfde stofje als de oude van Thijmen ;-)
  Ik ben benieuwd wat voor mooie je nu weer gaat maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die laatste 2 zijn super.
  Dank je voor de leuke link. ik ga die ook eens proberen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend, hoor! Mijn jongste is nu ook voor het eerst officieel een hele dag naar school (bij ons blijven ze allemaal over tussen de middag). Het is echt stil in huis, maar hij vind het echt superleuk op school en hij had me (na een dagje oefenen) niet eens gemist zie hij...snif...maar wel een teken dat hij het naar z'n zin heeft gehad. Sterkte ermee en ik ben erg benieuwd naar je rugzak. Groetjes Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oo schoon !!
  ik heb die ikea stof ook
  handig

  groetjes
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wat een gave rugzakken zeg! hier is de kleine man na de herfstvakantie aan de beurt.

  BeantwoordenVerwijderen