9 december 2011

Recycle Inspiratie

Inspiratie van het WWW

Wat blijft er altijd over als ik een overhemd heb verknipt? De manchet-boordjes aan de onderkant van de mouwen!
En toen kwam ik DEZE tutorial tegen om een klein zakje te maken van de manchet,
handig, leuk & makkelijk!
(Foto van cfabbridesigns.com)

Eindelijk een bestemming voor al die overgebleven manchetten!

12 opmerkingen:

 1. Leuk! En ik heb wel n naaimachine maar kan niet naaien... Heb een naald gebroken en er nooit meer een nieuwe in gezet.
  Nou, genoeg andere projectjes (zoals de granny squares!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee om er zakjes van te maken. Advent kalender voor volgend jaar??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil wel zo;n zakje! Ik ga over een kleine maand voor 4 maanden naar Buenos Aires en het advies is om daar een aantal kleine portemonneetjes bij je te dragen voor als je overvallen wordt. Ik ben dus op zoek naar een paar leuke kleine/simpele zakjes. Ik heb er al 1, maar deze zou ook heel leuk zijn. Ik heb alleen op dit moment geen overhemd over :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja die is leuk hé, heb ik ook al eens gezien, maar nog steeds niet gemaakt, staat nog op mijn (lange) to do lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om geld of een bon in cadeau te geven. Of met een aantal op een grote lap, als opberg-ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja, wat Annemarie zegt. En het cadeautjesseizoen komt eraan, nieuwjaarscenten incluis. Goed gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hee dat is een goed idee. Ik heb ook nog een paar van die boorden liggen maar vond het zo zonde om ze weg te gooien. Nu zie je maar dat ze toch nog van pas kunnen komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee! Ik vind het ook wel heel leuk als je iemand geld kado geeft om dat in zo'n leuk zakje te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk als klein beursje in je voorste broekzak. Je hoeft geen tas mee en je geld zwerft niet los in je zak.
  Maar ik vind het idee van de adventskalender ook heel leuk!
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vind ik die ideetjes toch allemaal leuk!!!! Kan er zo van genieten. Verzinnen hoe je van iets bestaands iets nieuws kunt maken. Leuk om te doen en om te zien wat anderen verzinnen. knufzz....peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoals Kim hier ook al zei: ik zou er ook een aftelkalender van maken voor advent, sint of verjaardag. Je kan ze bijvoorbeeld allemaal aan een slinger hangen en omhoog hangen in de kamer. En dan elk zakje vullen met een snoepje of briefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat super leuk ze staan op mijn to-do-list

  BeantwoordenVerwijderen