17 januari 2013

Recycle Inspiratie

Inspiratie van het WWW, gerecycled door anderen

Wij zijn de boel eens goed aan het opruimen en reorganiseren hier in huis, dat zei ik al eerder. Zo is het de bedoeling dat de keukenkast naar de Peuter-Kamer gaat, zijn commode-kast naar mijn Naai-Zolder en de oude kast die daar staat gaat dan weg. Het is een gammele grenen ladekast. En een idee om te gaan doen met de lades heb ik al! Zoiets als dit, wordt vervolgd ;-)
(Foto van WunderWeib.de)

15 opmerkingen:

 1. Succes met opruimen en reorganiseren. Het idee ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja leuk en dan in deze heerlijke lente-pasteltinten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee hoor. Ik zou bijna zetten ga ik ook doen, maar ik heb niet van die leuke laadjes alleen één gammele kast en daar zitten te veel spullen in die ik anders niet kwijt kan dus blijft alles gewoon zo staan. Benieuwd naar je resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ja, leuk! Ik heb ze op pinterest ook al verschillende keren voorbij zien komen, maar ik heb helaas nog geen lades gevonden om ervoor te gebruiken. Ben erg benieuwd naar jouw uitvoering straks.

  Succes, Pauline

  www.beejplien.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk idee!
  Ik weet wat ik ga doen als ik laatjes over heb :)

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja, superidee! Leuk alternatief voor al die wijnkistjes. En die kleurtjes ...

  BeantwoordenVerwijderen