5 mei 2014

Stippen Jurk

Ik maakte een Jurk voor mezelf,
De grijs met zwarte stippen stof lag al een tijdje klaar en nu heb ik eindelijk de jurk af!


Wie mij ook volgt op Sew Natural weet dat ik dit jaar bezig ben met een Kleding Challenge. Elke maand probeer ik zelf een kledingstuk te naaien, met een zelf getekend patroon. In Maart was dat een Lente Bloesje en deze Jurk is op dat Patroon gebaseerd. Goed geslaagd al zeg ik het zelf ;-) Er zullen zeker nog meer Bloesjes en Jurkjes volgen!


Stof: Biokatoen/ Bamboe Grijs met zwarte Stippen
Patroon: Een Bloesje op Maat
Hoe je de jurk maakt lees je HIER


And this is me ;D

13 opmerkingen:

 1. Zeker goed geslaagd! Staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, 't is echt leuk geworden! Heel simpel, maar doordat het zo'n sober & toch ook vrolijk stofje is, ben ik direct verliefd. Het stofje staat al gepind op het verlanglijstje, nu eerst eens nadenken wat ik ermee zou maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauuuwwww, super mooi! Het staat je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, heel erg mooi hoor. Zeker als je het zelf ook nog 'ontworpen' hebt. Dat patroontje zou ik direct kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wat een mooie, chique zeg!!
  Ik heb vandaag ook eindelijk nog eens iets voor mezelf genaaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk, deze zou mij ook wel staan denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een leuke jurk geworden , knap werk weer. Kijk uit naar je volgende werkstuk

  groetjes Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke jurk, stof en foto van jou erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben even aan het bijlezen, dus zie je jurk nu pas. Wat is 'ie mooi geworden, en hij staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen