3 juni 2014

Strepen Deken Update #5

Een paar minder bewerkelijke weken in het Strepen Deken Patroon!
Wat Stokjes, Halve Stokjes en een Granny Stripe..
Dus ik ben weer redelijk bij!
Maar, voor de oplettende kijker, ik moet nog wel alle draadjes instoppen ;-)

Week 17 & 18

Week 19

Week 20


Alle Patronen voor deze Strepen Deken Crochet Along vind je bij de organisatrices!

7 opmerkingen:

 1. Ziet er al gaaf uit..ik loop volgens mij echt nog 5 weken achter ofzo...komen gewoon kleine haakdingen tussen door.. :) maar hou vol hè...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw deken wordt prachtig. Misschien even een tip voor al die losse draadjes. Zodra de strepen van de deken klaar zijn en jouw deken lang genoeg is, neem je een van de donkere kleuren uit jouw deken. Haak met die kleur om de hele deken heen vasten, waarbij je de draadjes tegen je haakwerk legt en om de draadjes heen haakt. In de hoeken haak je drie lossen in één steek om te voorkomen dat de hoeken gaan trekken. Daarna haak je in de lossen de rand die bij het patroon hoort. Je krijgt dan een mooie overgang tussen deken en rand én je bent in één keer van alle losse draadjes af.

  Veel succes met de verdere deken, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, goede tip! Dat scheelt een heleboel draadjes instoppen :-)

   Verwijderen
  2. die ga ik onthouden, dat scheelt me heel veel draadjes in een andere deken die ik aan het maken ben!

   Verwijderen
 3. Dit zou ik ook zo graag maken. Maar ik ken mezelf, en weet dat ik het na 10 toeren ofzo al opgeef omdat het te traag gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi gehaakt maar persoonlijk niet mijn ding.Haken kan ik wel maar doe dat zelden.Blijven volhouden,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk dekentje, ikzelf heb de haakvibes ook weer helemaal te pakken

  BeantwoordenVerwijderen