11 oktober 2014

Appeltjes Haken

Ik haakte een proeflapje, met appeltjes (of kersjes, kan ook). Een uitprobeersel voor een sjaal die ik wil haken voor mezelf, lekker warm & vrolijk voor de herfst en de winter! Ik weer alleen nog niet of ik de onderste rijen of de bovenste rij beter vind, met meer of minder ruimte tussen de appeltjes..
Fijn weekend!


10 opmerkingen:

 1. Mooi zeg! Ik ben meer fan van de onderste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knap!
  ik vind de onderste ook beter... de bovenste hebben meer iets weg van worteltjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik zou ook de onderste doen. Hoewel, het is wel afhankelijk van de rest van je patroon. Als je de hele sjaal met bijv. stokjes haakt en alleen aan het eind een randje appeltjes, dan is de open versie juist wel mooi denk ik...

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik vind ook de onderste het mooist. Een tutorial mag altijd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! En inderdaad, de onderste rij vind ik ook mooier. Ga je ons nog verklappen hoe je ze hebt gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh, wauw, zo mooi! Ik ben jaloers :) en kan niet haken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihi, ik ben bij de enigste die de bovenste het leukste vindt, ach ja smaken verschillen niet waar :-)
  veronkiedw.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen