31 maart 2015

Een opgeruimde Kledingkast, deel 2Een paar weken geleden zag je een foto van de inhoud van mijn Kledingkast, en las je mijn voornemen om mijn Kledingkast te minimaliseren. Afgelopen weekend, op een regenachtige zondagmiddag, heb ik me er eindelijk eens toe gezet om echt eens alles uit mijn Kast te halen en kritisch te kijken wat ik nou nog écht draag.

En hier links zie je wat er nu nog in mijn Kast ligt en hangt!
Niet zo veel dus, dit zijn de winter én zomer kleren (min een aantal dingen die in de was zitten en ik had natuurlijk ook nog wat kleren aan ;-) ).

Fijn, zo'n opgeruimd gevoel!
Wat uit de Kast kwam zie je hier onder. Wow, best wel veel! 
Ik verdeelde het in drie categorieën: 
• De linker stapel is een stapel met verstelwerk: kleding die ik nog best wel aan kan met wat kleine aanpassingen of gepimp.
• De tweede stapel is de recycle-stapel: kleding waar nog genoeg goede stof aan zit, maar die niet mooi genoeg meer zijn om naar de kringloop te brengen. Shirtjes en hemdjes die nog prima een onderbroek voor de jongens kunnen worden, of een bol t-shirt wol. En mijn oude kapotte favoriete jeans die ik wil overnemen als naaipatroon.
• En dan de twee rechter stapels: de kleding die weg kan. Dingen die ik echt nooit meer draag of waar ik me niet (meer) fijn in voel.
En nu maar zo opgeruimd houden!

8 opmerkingen:

 1. Goed bezig!!! Ik heb afgelopen zondag hetzelfde gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, goed gedaan. Mijn kast staat hetzelfde te wachten hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan!Ik heb in december opruiming gehouden in mijn kast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat goed! Ik ben ook bezig, zeker een verhuisdoos vol eruit gehaald om te recykleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zou ik ook eens moeten doen, maar ik kan er zo moeilijk afscheid van nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, goed bezig! Zo'n opgeruimde kast wil ik ook! Binnenkort toch maar eens aanpakken, denk ik ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW! Het lijkt wel alsof je de inhoud van je kleerkast gehalveerd hebt! Ben benieuwd naar de recycleprojecten!

  BeantwoordenVerwijderen