2 oktober 2015

Eerste BreiProjectMijn eerste BreiProjectje is af! :-)

Het was dan ook maar een klein projectje, niet vergelijkbaar met een hele trui ofzo..
Maar je moet ergens beginnen, toch? Ik maakte dus vingerloze handschoenen, zoals ik al eerder zei, met het makkelijke patroontje van IngThings. Gewoon twee rechte lapjes met een boordsteek aan de onderkant en een tricotsteek aan de bovenkant. Goed om even allebei die steken te oefenen! Deze keer maakte ik geen foutjes in de boordsteek en zijn de handschoenen goed gelukt, al zeg ik 't zelf.

Op naar een volgend (iets moeilijker) project!
Ik weet alleen nog niet wat ;-)

7 opmerkingen:

 1. Knap! Leuk hé, zo breien :) Ik ben er ook pas mee begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop voor jou dat het geen te koude winter wordt zulle! :-))
  Keimooi gedaan! Op naar het volgende project!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn mooi geworden! Misschien leuk voor je volgende project: http://www.ravelry.com/patterns/library/basic-ribbed-socks. Niet al te moeilijk (hooguit wat priegelig met fijne wol en rondbreien) en een nuttige toevoeging aan je garderobe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gebreid groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik brei al van kinds af aan, haken leerde ik via jouw tutorials (waarvoor dank). Wees maar zeker dat je nog veel plezier zal beleven aan dat breien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, die handschoentjes! Ik ben sinds kort ook brei-verslaafd :). Mijn eerste 'echte' project was een gratis patroon voor een leuk, kort vestje: http://untangling-knots.com/shop/patterns/garments/miette/ (wel in het engels).

  BeantwoordenVerwijderen