29 juni 2016

Gehaakt Vestje Update #2

Nog steeds haak ik zo af en toe 's avonds op de bank aan mijn Vestje. En nog steeds gaat het erg langzaam. Het is soms ook een beetje moeilijk kiezen uit alle HaakProjecten waar ik tegelijkertijd aan bezig ben! ;-)
Twee maanden geleden alweer zag je de laatste Vestjes Update, toen had ik net het punt bereikt waar  de mouwen in het vest moeten en waar de toeren wat minder lang werden. En deze week bereikte ik het punt dat het Vestje bijna lang genoeg is, hoera!
Ik ga nu nog een gekleurd randje haken aan de onderkant en dan hoef ik alleen de mouwen nog. Hopelijk is hij klaar vóór de herfst!
6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk vestje! Mooie kleurencombo, hou ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou hem zo ook aan kunnen met korte mouwen en dan tegen de herfst ze verlengen want ik vind het nu al leuk staan.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mouwen, zo laten! Kan altijd nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je al super zeg! Mooie kleuren heb je gebruikt :)
  Misschien vind je het leuk om ook eens een kijkje te nemen op mijn blog?
  www.hakenmetmaan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen