25 oktober 2016

Nieuwe Kussens op de BankHet is herfst, en dan heb ik altijd de behoefte om nieuwe kussens te naaien voor op de bank. Heerlijk toch, lekker knus op de bank met veel kussens, dekentjes, kopje thee en een haakwerkje of een boek! Of een blogje typen, zoals nu ;-)

Ik wilde voor de nieuwe kussens een lichte kleur gebruiken, met blauw. Onze bank is bruin en best oud en uitgezakt, dus die kon wel wat vrolijkheid gebruiken. Deze mooie stof vond ik op Motiflow, wit met lichtblauw en bruin in een Marokkaans printje. Perfect voor de kussens die ik in gedachte had!
De stof van biologisch katoen is van mooie kwaliteit, voelt stevig aan maar is toch niet te dik. En de kleuren zijn prachtig. Erg fijn om mee te werken!


Van mijn lap stof van 1 bij 1,5 meter heb ik twee kussenhoezen van 50x50 cm gemaakt, 
met een rits in de zijnaad. 


Zo, op dit lekkere plekje komen we de koude maanden wel door!
De kussens en dekentjes zijn allemaal zelfgemaakt
En het nog-niet-af-vest dat daar ligt te slingeren ook ;-)

Morgen lees je hoe je zelf kussens met een rits in de zijnaad kunt naaien!


Over Motiflow
Motiflow is een nieuwe website waar je je eigen ontwerp kunt laten drukken op stof of papier, of stof/ papier met een ontwerp van iemand anders kunt bestellen.
De stoffen zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten biologisch katoen, in verschillende breedtes. De stoffen worden gedrukt in kleine oplage (alleen wat er besteld wordt), met niet-toxische inkt en gewoon hier in Nederland. Het papier is ook ecologisch verantwoord.
Er zijn inmiddels al een heleboel ontwerpen te vinden op de website en er komen er steeds meer bij. Elke keer als je door de ontwerpen bladert zie je weer wat nieuws, heel leuk! Al moet ik zeggen dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Gelukkig kun je je favoriete ontwerpen opslaan op de site als je een profiel aanmaakt.
Neem zeker even een kijkje, en misschien kun je je eigen ontwerp talent er ook wel in kwijt ;-)Dit is een gesponsord bericht. De stof kreeg ik opgestuurd van Motiflow, maar wat ik opschreef is mijn eigen mening!

4 opmerkingen:

 1. wat leuk en lekker fleurig . Trouwens de anderen mogen er ook zijn mooi !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kussentjes, staat altijd erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk artikel! Ik ben zelf een beginnende naaister, dus kijk al uit naar je volgende post. Ook de info over Motiflow is interessant om weten. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja staat leuk een paar nieuwe kussens op de bank.. Ik heb even gekeken bij Motiflow en je hebt gelijk het is best veel maar er zitten wel juweeltjes bij hoor.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen