31 januari 2017

Fair Wear Friday - Januari

Op Instagram post ik (bijna) iedere vrijdag een Fair Wear Friday foto, met mijn zo 'groen' mogelijke outfits of mijn idee over een 'faire' garderobe. Hier zie je de plaatjes van de afgelopen maand!


1 & 3. Mijn zelf gehaakte vest had wel een hoofdrol deze maand. Hij zit fijn en is heerlijk warm! Dus met de koude dagen die we gehad hebben had ik hem regelmatig aan. Meestal met een shirtje en een spijkerbroek.
2. Deze muts naaide ik voor mijn zoon, je zag hem al eerder. Er zijn superveel leuke kindermutsen te koop in de winkel, maar een zelfgemaakte is nog leuker. En meestel ook 'fairer'. ;-)
4. Soms combineer ik kleren die ik al heel lang heb eens op een andere manier, zo ook met deze trui en rokje. Alles wat ik aan heb is niet 'fair wear', maar wel al jaren oud en veel gedragen. En dat is ook duurzaam vind ik!Doe je ook mee met Fair Wear Friday? Laat dan jouw 'groene' outfit zien op je blog, facebook of instagram en laat Lies via een mailtje weten dat je meedoet.

Fair Wear: hou van je kleren, draag ze graag en vaak, maak het zelf, repareer, recycle, re-fashion, ruil, geef weg, koop tweedehands, koop fair trade/ biologische merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten