25 oktober 2017

Nieuwe Online Workshops Website!

Het is hier nogal stil de laatste tijd. Maar dat is niet zonder reden! Ik was namelijk druk bezig met het bouwen van een nieuwe Website. En daar gaat stiekem meer tijd in zitten dan je denkt.. Dus naaien voor mezelf schoot er een beetje bij in.

Afgelopen januari kreeg ik het idee om een nieuwe Website op te zetten, helemaal gericht op online naailessen en workshops voor het naaien van je eigen kleding. Superleuk natuurlijk! Maar, wat een werk! Ik heb er zo'n negen maanden aan gesleuteld tot ik tevreden was en twee weken geleden kon hij dan eindelijk online, De SewNatural Workshops Website!


Op de Workshops Website vind je tot nu toe de vernieuwde Naailes voor Beginners,
En al een aantal tutorials op het gebied van beginnen met naaien en kleding maken.
Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!


De nieuwe online Naailes voor Beginners is een verbeterde versie van de Naailessen die je ooit op deze Blog kon volgen. Ik heb de lessen nog meer uitgebreid en aangevuld. Met filmpjes en lijstjes om te downloaden. Ik hoop dat je er veel van leert!


De nieuwe Website zal vanaf nu worden uitgebreid met nieuwe workshops en tutorials.
Het moet dé plek worden waar je naartoe gaat als je kleding wil leren naaien,
En een totaalconcept met mijn Stoffen Webwinkel ;-D
Dat is nogal wat ja, pfieuw!


Ik heb zoveel ideeën in mijn hoofd dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen!
Maar ik denk dat ik als eerste voor een eenvoudige Rok-Workshop ga, 
en een basic t-shirt leren naaien staat ook nog op de planning.
Als jij nog wensen of ideeën hebt dan hoor ik die altijd graag!

Tot snel bij SewNatural Workshops!

4 opmerkingen:

 1. Ben super blij met deze workshops. Ik ga alles eens goed nalezen. Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom bij je kijken, ik kan altijd wel wat tips gebruiken.

  Lieve greot,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt wat ik nodig heb! Voor de aankomende wintermaanden een eenvoudige bloes of trui .... ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt geweldig dat je hier zoveel tijd wil insteken.
  Zij eerder haar volk naaien is een understatement aan het worden!

  BeantwoordenVerwijderen