4 januari 2009

The tree: finished!

De boom: klaar!
* * *

The tree in Thijmen's room is finally finished! I cut out the leaves some time ago but yesterday I finally glued them onto the tree. I found the vintage wallpaper with the flowers on marktplaats. The other bits of wallpaper are samples from the home centre.

De boom in Thijmen's kamer is eindelijk klaar! Ik had de blaadjes al een tijdje geleden uitgeknipt, maar gisteren heb ik ze eindelijk op de boom geplakt. Ik heb het vintage bloemetjesbehang gevonden op marktplaats. De andere stukjes behang zijn stalen van de bouwmarkt.

5 opmerkingen:

 1. Leuk idee zo'n boom. Wij zijn behang aan het afhalen op Zus haar kamer maar het wil niet zo lukken. Mooie rollen pip behang liggen al klaar. Leuke blog!

  Liefs Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, bedankt voor je lieve reactie op mijn blog.
  Ik vind jouw boom helemaal leuk!
  Dit zal Thijmen wel geweldig vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke boom! En de kleur van de stoel vind ik ook helemaal geweldig. Mooi!
  Groetjes uit Melbourne
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke boom! zo in wil ik in de opvangruimte !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn zoon heeft deze boom in zijn kamer op een oker gele muur... Het is super, in de boom hangt een zelfgemaakt (door de buurman) nestkastje met ledlampje. De boom van Tijmen is ook prachtig! Nu ben ik op zoek voor iets leuks in mijn dochter haar kamer, eerder een kwajongen dus eigenlijk was de boom perfect voor haar... maar twee bomen in huis :-)

  http://www.inke.nl/order/order.php?cat=trees&lang=nl

  naam van type boom mei/074

  BeantwoordenVerwijderen