30 september 2016

Fair Wear Friday #5

Het is weer een tijdje geleden dat ik een Fair Wear Friday blog postte! Dus tijd voor een overzicht van de maand september, hier zie je wat ik deze maand op vrijdag aan had. Net als altijd, een mix van zelfgemaakt, re-fashioned, tweedehands en dingen die al jaren in mijn kast liggen. Zoals je ziet, werd het in de loop van de maand steeds een beetje minder zomers ;-)


• Week 1: Een zelfgemaakt hemdje en een rok die ik een aantal jaren geleden vermaakte van een oude h&m rok. Zes jaar geleden zag ik toen ik even terug bladerde hier op de Blog! En het is nog steeds een warme-zomerdag-favoriet.
• Week 2: Het spaghetti-hemdje dat ik laatst maakte, met een jeans-short die ik maakte van een versleten lange spijkerbroek.
• Week 3: De Sorbetto-Top die ik vorig jaar maakte en een marktplaats jeans.
• Week 4 (vandaag dus): Een rokje dat ik een aantal jaar geleden maakte van een oud laken waar Manlief vroeger als baby onder lag ;-) , een shirt van het merk ArmedAngels, fairtrade & biokatoen en gympen via marktplaats. De panty die ik ook nog aanheb is niet fair, maar heb ik al jaren.Doe je ook mee met Fair Wear Friday? Laat dan jouw 'groene' outfit zien op je blog, facebook of instagram en laat Lies via een mailtje weten dat je meedoet.

Fair Wear: hou van je kleren, draag ze graag en vaak, maak het zelf, repareer, recycle, re-fashion, ruil, geef weg, koop tweedehands, koop fair trade/ biologische merken.

3 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit en gelijk heb je je kan met spullen uit je kast nog mooie draagbare kleding maken... TOP..

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zie je er weer leuk uit en wat bijzonder dat je een rokje hebt van het oude baby laken. Heel bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen