7 maart 2009

Restyled belt.... and baby news!

I restyled this old (and boring) belt by sewing a piece of ribbon onto it, so it looks as good as new again!

And on this last picture you can see the reason why I have not been so productive lately. And no, this is not my normal belly, I'm pregnant! We are expecting our second in september. So the last few weeks I have been sleeping a lot instead of crafting. But now the nausea and tiredness are almost gone, my energy is slowly coming back again!


Ik heb deze oude (en saaie) riem gepimpt door en een stukje band op te naaien, zodat hij er weer zo goed als nieuw uitziet!
En op de laatste foto zie je de reden waarom ik de laatste tijd niet zo productief ben geweest. En nee, dit is niet mijn normale buik, ik ben zwanger! Wij verwachten onze tweede in september. Dus de laatste paar weken heb ik vooral liggen slapen in plaats van te knutselen. Maar nu de misselijkheid en vermoeidheid bijna weg zijn, komt mijn energie langzaam terug!

8 opmerkingen:

 1. GEFELICITEERD!!!! Wat leuk voor jullie! En ik ben blij voor je dat de misselijkheid en vermoeidheid wegzakt. Maar dan nog, super!

  En de riem is super leuk geworden (maar valt wel een beetje in het niet bij dit nieuws...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, ik zag je reaktie op mijn blog, en kom nu eeven bij jou neuzen. Leuk blog! Ik heb een boel leuke maak dingen bij je gezien. En gefeliciteerd met je zwangerschap! Een tweede is bijna nog spannender dan de eerste, vond ik, want dan weet je pas echt wat een wonder het is, zo'n nieuw leven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Hopelijk nu wat meer genieten na de misselijkheid en vermoeidheid (en weer een beetje meer creatief). Ik ga eens kijken naar die tassen, heb ook nog bergen liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee hoi, ik kom toevallig even kijken en val meteen in het goede nieuws. Gefeliciteerd!
  Wat een leuk blog, ik kom zeker vaker even kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws!
  Hoop voor je dat de misselijk- en vermoeidheid nog minder wordt en weg zal blijven. Ben veel te nieuwsgierig naar je creativiteit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhhh wat een leuk nieuws!! Ik wens je een mooie en goede zwangerschap toe. Gefeliciteerd!

  OX Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, nu zie ik het pas! Van harte gefeliciteerd!! Een hele grote roze wolk gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen