10 maart 2009

Little fused shopping bag

First of all: thanks everyone for the sweet comments on my baby news :) !

And now the result of my first fused plastic project. I made this little bag for Thijmen and I was surprised by the result. It turned out much better that I expected!
So now I'm addicted, millions of ideas came up in my head of what to make with the fused plastics. Like more bags or party banners for the garden. It's really fun to do!

Als eerste: iedereen bedankt voor de lieve reacties op mijn babynieuws :) !

En nu het resultaat van mijn eerste samengesmolten plastic project. Ik heb dit kleine tasje gemaakt voor Thijmen en ik was verrast door het resultaat. Hij is veel beter gelukt dan ik had verwacht!
Dus nu ben ik verslaafd en heb ik miljoenen ideeen over wat je allemaal kunt maken met het plastic. Zoals nog meer tassen of feestslingers voor in de tuin. Het is echt leuk om te doen!

6 opmerkingen:

 1. Ziet er ook prachtig uit! Mijn handen jeuken om het ook uit te proberen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb me ook aan het fusen gewaagd. Ik heb het resultaat op mijn blog gezet en een linkje naar jou gemaakt. Dank voor de tip. Erg leuk om te doen en de mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos. Zo'n slinger voor in de tuin lijkt me helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, eerst nog gefeliciteerd met het kindje dat jullie mogen verwachten. Ik hoop dat je verder kunt genieten van een goede zwangerschap, na alle vermoeidheid en misselijkheid die je eerst had.

  Toen ik je tasje zag werd ik nieuwsgierig en heb eens verder gekeken. Het lijkt me erg leuk om te doen, is het erg moeilijk? Als ik mijn crea-dingen terug heb gevonden ga ik ook weer aan de slag. Ze staan ergens in de verhuisstapels op zolder :-(.
  groetje Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wat ziet dat er geweldig uit zeg! ´k Heb natuurlijk ook direct zin om er aan te beginnen.
  Maar tussen wat voor soort papier strijk je de plastic tasjes?
  Kan het ook met bakpapier?
  Hoor het graag van je.

  Groetjes, 'n Elzetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo! Ja, ik strijk ze altijd tussen bakpapier en dat gaat prima hoor! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die is zoooooooo leuk!! Echt, ik wil die ook. Wordt hebberig! Zo gaaf met de print van Annie MG Schmidt. Echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen