21 april 2009

Maternity pants

My belly is really growing now, I'm almost 20 weeks pregnant! So my 'normal' clothes do not fit me anymore. It's really difficult to find some nice and hip maternity clothes which are not very expensive at the same time. I always think it's not worth it to spend a lot of money on clothes you will only wear for a few months!
I still have some clothes left from my previous pregnancy but they are still a bit big at this moment (Thijmen has really streched them!).
Two years ago I restyled an old pair of linen pants by replacing the front with a piece of strech fabric. But it wasn't very comfortable as the pants became too loose. So now I added a piece of buttonhole elastic in the waist and the pants actually fit!


I also have two old skirts lying around. Can't wait to restyle them ass well!

Mijn buik is flink aan het groeien, ik ben ook al bijna 20 weken zwanger! Dus mijn 'normale' kleren passen me niet meer. Het is echt heel moeilijk om een beetje leuke en hippe zwangerschapskleding te vinden die niet ook nog eens heel duur is. Ik vind het altijd zo zonde om veel geld uit te geven aan kleren die je toch maar een paar maanden draagt!
Ik heb nog wel wat kleren liggen van mijn vorige zwangerschap, maar die zijn nog een beetje groot op dit moment (Thijmen heeft ze nogal uitgerekt!).


Twee jaar geleden heb ik een oude linnen broek verbouwd door de voorkant te vervangen door een stuk boordstof. Maar hij zat toch niet echt lekker, want hij was iets te wijd geworden. Dus nu heb ik een stuk knoopsgat elastiek in de taille gedaan en hij past!
Ik heb ook nog twee oude rokjes liggen, ik kan niet wachten om die ook te verbouwen!

1 opmerking:

  1. Op de helft! Handig van die broeken, want volgens mij gaat er snel een klap geld zitten in positiekleding..

    BeantwoordenVerwijderen