7 augustus 2009

Geheim project

Binnenkort gaat een van mijn vriendinnen trouwen en morgen is haar vrijgezellendag! Ik ben bezig met een 'geheim project' voor haar, dus dat kan ik nog niet laten zien. Ik kan alleen vertellen dat er een heleboel cirkels van stof bij betrokken zijn en dat het eigenlijk te groot is om aan te werken met dit weer en met deze buik (ik heb de naaimachine maar in de woonkamer gezet ipv op zolder, dat scheelt al een hoop). Maar ik heb nou eenmaal beloofd om 't te maken en het gaat me ook wel lukken om het vandaag af te krijgen..
Zondag de foto's!I'm busy on a 'secret project' for a friend of mine who has her bachelorette party tomorrow. It's a big project and I'm actually a little too big and too hot to be working on it. But I promised, and I will finish it today..
Pictures on Sunday!

1 opmerking:

  1. jaaaaaaaaaaaah, het is zondag!!! Kom maar op met de onthulling. Hoop dat de vrijgezellendag leuk was.........

    XO Heidi

    BeantwoordenVerwijderen