9 augustus 2009

Twister kleed

De vrijgezellendag was heel leuk gisteren! We hebben gewaterfietst, gepicknickt in het park, gepaaldanst (ik niet), lekker gegeten en 's avonds kwam er ook nog een stripper op bezoek!

Ik had een alternatief twister kleed gemaakt voor tijdens de picknick en als kado voor de bruid. Ze was er heel blij mee!


Ik heb het idee hier vandaan, maar ik heb het wel wat uitvergroot naar een 'volwassenen' kleed. Het is gemaakt van een grote sprei van de Ikea waarop ik van vier verschillende stofjes cirkels heb genaaid van 30 cm doorsnede. Voor de cirkels heb ik de 'super cirkel techniek' van Anna Maria Horner gebruikt. Werkt erg goed, maar is wel veel werk hoor! Vooral om ze allemaal op zo'n groot kleed te naaien!

Voor de dobbelsteen heb ik een blok schuimrubber van 25 x 25 cm gebruikt. Met natuurlijk de vier stofjes van de cirkels en op de andere twee kanten een 'joker' (foto van de bruid) en een kruis, zodat die persoon af is.I made this alternative twister game for my friend's bachelorette party yesterday. It was a huge succes!
I got the idea here. I made it from a big Ikea plaid with cirkels on it in four different colors. For the cirkels I used the 'super circles technique' from Anna Maria Horner. The dice is made from a block of foam rubber.

3 opmerkingen:

 1. Amai, dat was wel een indrukwekkend en leuk cadeau!
  Het zal nog voor veel plezier zorgen :o).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow wat een leuk idee, was vast hilarisch........


  En nou een beetje rusten he!!

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hé, das echt een heel leuk idee!!! vind je het erg als ik het ooit eens klakkeloos kopieer??

  BeantwoordenVerwijderen