2 oktober 2009

De draagdoek...

Jaaa, hij is af! Gisteren was Martijn thuis, dus kon ik de draagdoek mooi even afmaken. Het was nog best even lastig om de ringen er goed tussen te naaien, maar het is gelukt! En hij werkt, Lukas hangt nu lekker bij me en ik kan weer typen met twee handen.


Het patroon en de ringen komen van de ringslingshop.


En een handleiding over hoe je de draagdoek moet gebruiken is te vinden op YouTube. Maar daar moet ik nog wel even op oefenen hoor, ik vind het nog best een beetje eng om hem zo te laten bungelen!


10 opmerkingen:

 1. O, wat leuk!
  Veel plezier met je baasje zo dicht bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! En die foto inclusief 'bewoner': aah, dat is nu werkelijk de eerste keer dat ik heimwee heb naar de tijd dat mijn zesmaandertje nog zo'n ukkie was.

  Tot hoe oud kunnen ze in zo'n ringsling?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel erg leuk geworden, trouwens heel erg bedankt voor de tip van de shop, want ik ben al een tijdje aan het rondkijken in winkeltjes voor zulke ringen. Ik heb er gelijk besteld!! Mijn dochter vond het geweldig en eens ze goed kon zitten droeg ik haar ermee op de heup, echt makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aaahhh gosss, wat lief, zo ingepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Riet: ik weet niet precies tot hoe oud, maar als ze wat groter zijn kunnen ze ook nog op de heup gedragen worden (zoals venividivixi ook al schrijft!)

  @Venividivixi: graag gedaan, ik ben benieuwd naar de draagdoek die je gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er mooi en knus uit. Heerlijk dichtbij je, beter plekje is er niet, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik (en verkoop ;-) een dharitri voor mijn telgjes.
  De zoon van 2,5j gaat er nog steeds met plezier in. De kleinste van 9 maand vindt het geweldig om zo in het rond te kunnen loeren! Nog een tijdje te gebruiken dus. Veel plezier met het dragen!! Het is zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke schat heb je daar in je draagdoek! Mooi ventje en de draagdoek is ook mooi geworden..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi plaatje van het nieuwe mensje. Echt heel schattig. Je draagdoek is mooi geworden enne die stofjes kunnen er altijd wel bij toch?

  BeantwoordenVerwijderen