10 december 2013

Een nieuw Project in 2014

Mijn Quilt is klaar, hoera! Ik zal binnenkort eens een fotosessie plaatsen.. Ik ben zo blij dat hij klaar is, erg hè hoe je soms een Project bijna gaat 'haten' als het bijna af is. Met hoeveel plezier je er ook mee bezig was, je wil zo graag dat het eindelijk klaar is! Maar het is gelukt en hij is mooi geworden :-)

Tijd dus om me weer op andere dingen te gaan richten. Plannen genoeg! Zo kregen mijn Plannen voor een nieuw Project in 2014 wat meer vorm tijdens het doorstikken van mijn Quilt. Het plan waar ik het al eerder een beetje over had: in 2014 elke maand een nieuw kledingstuk naaien.


De 'Kleding Challenge 2014' dus! Wat is het plan?
- Ik naai elke maand een ander kledingstuk
- Ik teken voor zover ik dat kan zelf het patroon, naar mijn eigen maat
- De kledingstukken maak ik vooral voor mezelf, dameskleding dus
- Op mijn Blog kun je mijn bevindingen volgen
- Van elk kledingstuk maak ik een beschrijving, hoe je zelf het patroon maakt en het kledingstuk in elkaar zet
- Aan het eind van de maand kun je de pdf-beschrijving bestellen via de Webshop
- Naast de beschrijving stel ik ook een StofPakket samen, zodat je gelijk zelf aan de slag kunt
- Omdat de kledingstukken 'naar maat' worden getekend, kun je ze ook voor je kind maken als je niet graag dameskleding naait ;-)

Ik heb er al veel zin in, het lijkt me zo leuk om mijn eigen kleding te kunnen naaien! Een stapel leesvoer heb ik al bij elkaar gezocht en ook het internet wordt grondig afgestruind naar inspiratie :-)

Wil je mee gaan doen, of vind je het leuk om het nieuwe avontuur te volgen? Je kunt je hier inschrijven voor de Nieuwsbrief, dan krijg je (ongeveer) maandelijks de laatste nieuwtjes in je mailbox.

Er zitten al een paar leuke modelletjes in mijn hoofd! Maar hoe dit avontuur zich precies gaat ontvouwen weet ik nog niet.. Wordt vervolgd!

13 opmerkingen:

 1. Lijkt mij heel leuk
  Ik hou het in de gaten. Groetjes Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga het zeker volgen. Kan wel wat stimulans gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! Wat een idee! Ik doe zeker mee, als de maten het toelaten, ik heb 48-50. Laat ons hopen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel benieuwd wat dit project allemaal gaat brengen, dus ik meld me even aan. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ook heel benieuwd! En heb heel veel zin om mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi
  Ik doe zeker ook dit jaar weer met je mee,super
  Jacky

  BeantwoordenVerwijderen