12 december 2013

The Quilt - All Finished :)

Het project van 2013, de BOM13 Quilt is klaart! :-) 
En wat ben ik er trots op! Vorig jaar december begon ik eraan. En nu, precies een jaar later is hij klaar. Mijn eerste échte Quilt! Waar ik heel veel van heb geleerd en die mijn bloed, zweet en tranen bevat. Letterlijk! ;-) Maar ik vond het geweldig om te doen, vooral om hem samen te maken met een aantal van jullie. More Quilts to follow wat mij betreft!
De hele Cursus kun je HIER teruglezen.7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een prachtig kunstwerk en doe het je niet na!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Daar mag je terecht trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Wat een werk. Een uitdrukking hier is echt van toepassing.
  "Ik word al moe als ik ernaar kijk"

  Geef hem eerst maar een mooi hangplekje in je huis. Kun je er even een maandje naar kijken in z'n geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi geworden! Eer van je werk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig vooral met dat oranje.Ik verheug me op de naaipatronen.

  BeantwoordenVerwijderen