24 februari 2014

Over hoe je iets kunt gaan missen..

Een paar maanden geleden zette ik een Grote Stap. Ik nam een Stoffen WebWinkel over en dat zette mijn leven op zijn kop. Een geweldige kans en nog steeds ben ik heel blij dat ik het heb gedaan! By MiekK werd Sew Natural. Handgemaakte en Gerecyclede Spullen maakten plaats voor Rollen Stof. Prachtig en heerlijk, ik word er elke keer blij van als ik een stukje mooie Eco Stof voor iemand mag afknippen en opsturen :-)


Maar… Je voelt al een Maar aankomen natuurlijk. Mijn eigen Ik, By MiekK, begin ik zo langzaam aan een beetje te missen. Ik krijg een beetje heimwee naar het verbouwen van broeken en overhemden, het knippen van stroken uit oude t-shirt, de recycle ideeën, het maken van tassen en ander moois. Dus ik broed op een plan, om By MiekK toch weer terug te laten komen. Als onderdeel van Sew Natural, hoe weet ik nog niet precies. Maar een By MiekK Hoekje, dat gaat er wel weer komen.

Niks zo veranderlijk als ik! Lekker verwarrend voor jullie ;-) Maar ik heb al uit een paar betrouwbare bronnen vernomen dat sommigen van jullie By MiekK toch ook wel een beetje missen. Wordt vervolgd!

26 opmerkingen:

 1. Misschien kan byMiekK een vleugje circulaire economie inbrengen? Hergebruik van de mooie stoffen die je klanten gebruikten en voor wie jij hele goede ideeën hebt! Blijf jezelf altijd trouw, dat is de sleutel voor je succes Marieke!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gewoon doen waar je zin in hebt.. tis jouw winkel en jij bepaalt wat er verkocht wordt!!!!
  inderdaad een goed idee om het onder je eigen "merk" te gaan verkopen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dacht dat dat aan mij lag, want om heel eerlijk te zijn... , mis ik de leuke creatieve ideetjes en maaksels ook wel een boel beetjes. Er is dus een beetje hoop...???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd....leuk als je terugkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaa! Ik ben blij als je terug komt.
  Sorry als anoniem want ik weet niet hoe ik anders moet reageren.
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gaat idd goed samen denk ik. Gewoon doen. Zeker als je de energie ervoor hebt en er energie van krijgt. Dat moet toch goed in te passen zijn in het Sew Natural concept? Een hoekje met recycle?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa leuk! Het zou fijn zijn als je weer terug komt. Per slot van rekening ben jij degene geweest die mij aan het naaien heeft gebracht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. piep laat maar komen meid, kijk er alvast naar uit knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je het mist dan zeker terug opnemen, je vindt wel iets....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Komt terug, kom terug, kom terug.
  Veel te leuk, veel te leuk, veel te leuk!
  Past er wel tussen toch, of naast, of erbij........

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig staan al je tutorials en blogs nog wel op het www, dan hebben we nog wat om op te teren, maar nieuwe input is altijd leuk!!! Je hebt mij in elk geval enorm aangestoken door ByMiekk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind beide leuk, dus ik vind het leuk als By MiekK weer terug komt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Helemaal niet verwarrend hoor. Gewoon doen waar je je goed bij voelt.
  Enne... ik kijk dagelijks naar je! Nou ja, naar het haaknaaldenmapje dat ik ooit van je gekregen heb. Het ligt altijd naast me op de bank :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Juich juich,kom maar gezellig terug :)

  Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat begrijp ik heel goed, ben benieuwd hoe je het aann gaat pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb je net weer teruggevonden: blij!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beetje laat, maar net ontdekt dat je blog er weer is. Al weer leuke creatieve ideetjes gezien en natuurlijk gelijk weer volger geworden. Leuk!!
  Groetjes Alice

  BeantwoordenVerwijderen