8 april 2014

Restjes Deken in de Maak

Heel hard schiet mijn Restjes Deken niet op, maar als ik even tijd heb naai ik een aantal lapjes aan elkaar. Ik sneed al een hele lading stofrestjes en bijpassende vintage stoffen in vierkantjes, dus af en toe een paar lapjes naaien kan makkelijk tussendoor!


Vandaag naaide ik weer een paar banen aan elkaar, ik ben nu zo ongeveer op de helft


Gelukkig wordt het niet zo'n grote Deken, anders was het helemaal een oneindig verhaal ;-) Als de voorkant af is kan ik hem gaan doorstikken. Alleen nog even bedenken welke stof ik voor de achterkant wil gebruiken. Wordt vervolgd!

7 opmerkingen:

 1. o o o ik vind je deken nu al prachtig !
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die is mooi! Heel warme kleurtjes zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft mooi, ik wil er ook nog één gaan maken, maar de achterkant vind ik ook moeilijk, ik heb fleeche gebruikt, maar zou het niet weer doen, dus hou je in de gaten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flinke klus. Maar als hij klaar is, is hij vast prachtig. De kleuren zijn in ieder geval veel belovend.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi zeg! Lijkt me een flinke klus, ben benieuwd naar het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb je genomineerd voor het liebster award...kijk maar vlug op mijn blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen