12 mei 2014

Strepen Deken Update #4

Hier is weer een update van de Strepen Deken die ook ik aan het haken ben.
Ik liep (alweer) een paar weken achter, maar ik maakte een flinke inhaalslag!
Hier zie je mijn week 13 t/m 16

Week 13

Week 14, het Cathrine Wheel, waardoor de vertraging ontstond ;-)

Week 15

Week 16, de stippensteek is ook niet mijn favoriet!

Nu volgen er een paar minder bewerkelijke weken. Snel dus weer een Strepen Deken Update als het goed is!


Alle Patronen voor deze Strepen Deken Crochet Along vind je bij de organisatrices!

6 opmerkingen:

 1. Mooi!! De wheel en de stippen zijn ook niet mij favoriet! Ik heb afgelopen weekend de wheel voor de derde keer gehaakt in de deken. De eerste was te strak, de tweede veel te los en echt niet mooi rond, en de derde is veel beter gelukkig. De stippen vind ik in het originele patroon veel te klein. Ik maak ze nu veel groter en dan lukt het beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij wordt erg mooi, je deken! Mooie kleuren. Succes met het verder haken. Zelf heb ik hem al af en laat hem binnenkort zien op mijn blog.

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De stippensteek vind ik ook niet geweldig. Het wheel vind ik wel mooi, net zo als de zigzag. Tot nu toe heb ik braaf elke week gehaakt, eerst kosten de rijen wel veel tijd maar tegenwoordig kan ik elke 'week' in een avond haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik toch eens tijd had... Hij wordt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jij loopt ook al nog achter...ik ben nu weer bij de stippen aangekomen..net als het chatarina wheel, die ophoudt maakte.. :) even snel door, dam zijn we weer bij..
  Maar hij wordt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen