21 september 2014

Herfst Knutsels

Dit weekend vonden we Kastanjes onder de grote kastanjebomen bij het dorpsplein en maakte ik deze ouderwetse Herfst Knutsels met de Oudste Zoon. Hij had op school spinnenwebben gemaakt van kastanjes en garen, en ik kon me dat ook nog wel herinneren van vroeger. Heerlijk, samen een beetje knutselen :-) Twee klaar en nog een heleboel kastanjes te gaan!

10 opmerkingen:

 1. Mooi!
  Deze ouderwetse herfst knutsels blijven leuk om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijft mooi, ik weet nog dat ik ze zelf maakte op de basisschool. Heeeeeeeeeeel lang geleden. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nostalgie,,, ik ken het en wat is dat eigenlijk leuk!!! Staat echt heel herfstig... :-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan,heb dat nog nooit gezien maar is wel leuk om met kinderen te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mijn ouders staat er een kastanjeboom aan de overkant van de straat, afgelopen zaterdag kon ik het dan ook niet laten om er een paar op te rapen. Drie keer raden wat ik er daarna aan tafel bij mijn ouders even van gemaakt heb. Juist, een spinnenwebje! Blijft leuk, ook als je 24 bent! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah....dat doet me echt aan vroeger denken....leuk!
  Zal met mijn dochters ook maar eens wat webjes maken hihi
  Fijne dag, groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb op de laatste camping ( in metz ) een hoop kastanjes meegenomen om....... je snapt het al: met kleinkind te gaan knutselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig, dat deden wij vroeger ook! Echt een Jeugdsentiment :-) Onze jongste had dit vorig jaar op school gemaakt. Er hingen 28 spinnenwebjes op een rij en één soort ei... Haha nou mogen jullie raden welke mijn creatieve zoon had gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen