23 september 2014

StrepenDeken Update #7

De volgende vier weken van mijn cal2014 Strepen Deken zijn af! Ik ben nog lang niet bij, maar het gaat weer de goede kant op. Hier het resultaat t/m week 28.

Week 25

Week 26 & 27

Week 28

Ps. Voor de ijverige haaksters en alle andere liefhebbers: binnenkort begint er een nieuwe Crochet Along, op deze Blog! Het lijkt mij heel leuk, maar ik heb helaas nu zelf geen tijd voor nóg een ander project.. Jullie misschien wel! En misschien dat ik er later nog eens mee begin ;-)


Alle Patronen voor deze Strepen Deken Crochet Along vind je bij de organisatrices!

2 opmerkingen:

  1. Oooo wat gaat die mega mooi worden als hij helemaal af is! Hij is nu namelijk al zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent lekker op weg! Ik loop ook achter hoor... Heb in hetzelfde mandje mijn deken zitten trouwens, mijn mandje is alleen zwart.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen