9 november 2014

StrepenDeken Update #9

De laatste strepen van mijn Strepen Deken zitten eraan! Ik heb flink doorgehaakt de afgelopen weken. Met de koudere avonden op de bank kon ik lekker onder mijn dekentje kruipen, en haken maar! De deken is dus bijna af. De draadjes zijn inmiddels ook ingestopt en ik ben bezig met de rand. Binnenkort dus foto's van de deken als hij klaar is!

Week 35 - 36

Week 36 - 37

Week 38

Week 39 - 40

Week 41

Alle Patronen voor deze Strepen Deken Crochet Along vind je bij de organisatrices!

6 opmerkingen:

 1. Een heel werk volgens mij,nog eventjes en hij is klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie geworden! Dat beloven warme winteravonden te worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo'n groot project mooi af te maken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o, wat heerlijk! vooral de draadjes wegwerken is altijd zo'n rotklus...
  Ben benieuwd naar het randje!

  BeantwoordenVerwijderen