7 november 2014

DIY - PolsWarmers van T-ShirtEr was eens een oud T-Shirt, dat door het wassen een beetje te strak was geworden (ahum). Maar het was nog wel een fijn T-Shirt, zo'n lekkere lange die tot over je billen komt ;-)

Ik besloot om een hemdje te maken van het T-Shirt. Dat kan dan onder een ander Shirt en dan maakt het niet meer uit dat het wat aan de strakke kant is. Ik knipte de mouwen af en maakte een hemdje met het patroon dat ik een paar maanden geleden tekende.

En van de mouwen die overbleven? Daarvan maakte ik polswarmers!
Ik krijg vaak koude handen achter de computer, of buiten nu het wat frisser wordt. En polswarmers vind ik dan erg fijn, omdat mijn vingers dan verder vrij blijven. Omdat ik iemand ben die graag de mouwen over haar handen trekt als het wat kouder wordt, kwam ik op het idee om polswarmers te maken van de overgebleven mouwen van dit shirt ;-)


Hoe ik deze Polswarmers maakte zie je in de Tutorial die ik maakte voor De Tweakfabriek!
Ze zijn erg eenvoudig te maken: eventueel smaller maken, dichtnaaien en een gat openlaten voor de duim.

Ga HIER naar de volledige tutorial en veel plezier ermee!

5 opmerkingen: