23 januari 2015

Homemade GranolaIk probeerde weer eens een receptje uit. Deze keer maakte ik Granola, een soort cruesli van in de oven gebakken havermout. Je kunt er allerlei lekkere dingen doorheen roeren, zoals nootje, rozijnen, cranberry's, wat je maar lekker vindt. En lekker is het zeker, deze suikervrije 'cruesli'! Heerlijk als ontbijt met yoghurt, en weer eens wat anders dan de droge saaie suikervrije muesli uit de winkel ;-) 

Het recept scheurde ik uit de Allerhande, je vindt hem ook HIER online. 

Ik heb nu een flinke volle pot waar ik wel even mee vooruit kan! En daarna weer even experimenteren met andere smaakjes!

5 opmerkingen:

 1. Lijkt me een lekkere combinatie en inderdaad gezonder dan de gekochte versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk en eigenlijk simpel recept! Die ga ik een keertje met onze jongste maken, hij is dol op cruesli, muesli en andere graanontbijten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmmm.. ik eet het ook elke ochtend!
  Wel deze: http://www.yellowlemontreeblog.com/super-chunky-crunchy-cherry-granola/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt onwijs lekker uit ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen