18 februari 2016

Quilt Resultaten

Vorig jaar organiseerde ik een online Quilt Cursus. Heel leuk om te bedenken en te doen, maar nog leuker om de resultaten van de deelnemers te zien!

Inmiddels zijn er al een aantal Quilts af en elke ziet er weer helemaal anders uit. Zo leuk om te zien hoe verschillende stoffen zo'n ander effect kunnen geven! En de deelneemsters hebben echt zulke mooie Quilts gemaakt, daar ben ik echt trots op :-)

Hieronder zie je foto's van de Quilts die klaar zijn en die ik in mijn mailbox of op facebook of instagram tegenkwam. Heb jij jouw Quilt ook af, laat me dan een foto zien dan kan hij er ook bij hier in het overzicht!
* * *


* * *

Dit jaar ben ik geen nieuwe QuiltCursus begonnen, maar ik sluit niet uit dat ik er in de toekomst nog een organiseer. Veel te leuk om te doen :-)
Ik zit er wel aan te denken om binnenkort een Beginners-Quilt-SewAlong te houden hier op de Blog, een hele eenvoudige Vierkantjes-Quilt, stap voor stap voor de echte beginners.

8 opmerkingen:

 1. Prachtige resultaten! Vroeger ook veel gedaan, kriebelt toch weer als ik deze allemaal zie 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!!! Ik zou het heel graag aanleren! Echte kunstwerken!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me leuk zo'n beginners quilt serie. Heb een naaimachine en de basics te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi gewoon! Ik geef al mijn restjes aan mijn mama en die maakt regelmatig een quilt, echt wel leuk welke mooie dingen er gemaakt kunnen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je met een quilt-cursus voor beginnners start denk ik dat ik ook mee ga doen. Ik vind het zo mooi! En wil dat ook graag leren,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die beginnerscursus lijkt me echt heel leuk. Al jaren zeg ik tegen mezelf dat ik dit wil leren / graag wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat aan allen de quilten zijn mooi Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen