28 november 2016

Fair Wear Friday - November

Op Instagram post ik iedere vrijdag een Fair Wear Friday foto, met mijn zo 'groen' mogelijke outfits. Hier zie je de plaatjes van de afgelopen maand!


1. Het zelfgemaakte vest dat ik aan het haken ben, die zag je van de week al eens voorbij komen en is inmiddels alweer een stukje verder klaar.
2. Dit is een van mijn favoriete rokjes, heb ik al jaren, van toen ik nog niet zo 'Fair Wear' bezig was. Hij is van de h&m en ik zal hem dragen tot hij uit elkaar valt ;-) . Verder heb ik een heel Fair shirt aan van Armed Angels via Wehkamp en mijn zelfgemaakte groene legging. Het vestje heb ik ook al jaren, ik weet niet meer waar ik het ooit kocht.
3. Mijn nieuwe lievelings-pyjamabroek die ik twee weken geleden maakte. Omdat relax-kleren ook best Fair mogen zijn. Ik draag hem graag, vaak trek ik hem lekker 's avonds al aan om te chillen op de bank ;-)
4. Een van mijn favoriete combies die ik vaak aan heb: een zelfgemaakt shirt, tweedehands jeans en grijsgedragen bruine laarsjes.Doe je ook mee met Fair Wear Friday? Laat dan jouw 'groene' outfit zien op je blog, facebook of instagram en laat Lies via een mailtje weten dat je meedoet.

Fair Wear: hou van je kleren, draag ze graag en vaak, maak het zelf, repareer, recycle, re-fashion, ruil, geef weg, koop tweedehands, koop fair trade/ biologische merken.

1 opmerking:

  1. Echt een goed idee om op een vaste dag aandacht te geven aan 'groene' kleding. Jouw vest wordt prachtig.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen