24 november 2016

Vest in de MaakZo 's avonds op de bank, als ik niks te doen heb, ben ik langzaam bezig met het haken van een Vest. Het is het vest uit het boek Alles is Haken, waar je HIER al meer over las. Een leuk haakboek en het vest is een ware hype, je ziet hem overal voorbij komen op instagram. En ik maak er dus ook eentje. Een gestreepte versie, naar eigen inzicht.

Het gaat heeeeeel langzaam, maar dat is niet zo erg. Slow Fashion is beter, toch? ;-)
Wel heel handig als je je eigen vesten kan haken, als hij goed gelukt is volgen er zeker nog meer versies!

Hier zie je mijn progressie tot nu toe, ik heb de mouwen er allebei in zitten en hoef alleen nog maar door te haken aan het lijf, tot hij lang genoeg is. Het resultaat volgt! Ik hoop snel ;-)9 opmerkingen:

 1. Dat ziet er al super mooi uit! Het moeilijkste gedeelte is achter de rug. Benieuwd hoe hij zal zijn als hij af is, want wat is hij nu al mooi <3

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had 'm al voorbij zien komen, ik vind die strepen echt helemaal GEWELDIG! wil zo weer aan een nieuw vest beginnen als ik deze zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi. Dit vest staat ook op mijn to-do-lijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je strepen maakt, wordt heel gaaf denk ik! Ben super benieuwd naar het resultaat, aangezien ik ermee gestopt ben, omdat ik maar scheef bleef gaan. Nu maak ik er een deken van haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh hij is nu al prachtig! Ben benieuwd naar je resultaat als hij helemaal af is.

  BeantwoordenVerwijderen